Welkom
Lok rietdekkersbedijf
voor uw rieten dak
Over ons


Allereerst zal ik mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Bert Lok en sinds 1983 ben ik rietdekker, na 9 jaar ervaring opgedaan te hebben bij verschillende rietdekkersbedrijven,
ben ik in 1992 een eigen bedrijf gestart.  
In het jaar 2000 is ons bedrijf  verhuisd, van een lokatie in het dorp naar een boerderij aan de Leeuwte in St.jansklooster. 
Op deze nieuwe locatie kregen we de mogelijkheid om echt uit te breiden, doordat de landelijke ruimte en de opstallen ons die kans bood.
Hier in onze rietloods bijvoorbeeld wordt  al het benodigde riet opgeslagen voordat het op het dak verwerkt wordt. een groot voordeel  van deze opslag is, dat het riet telkens opnieuw gesorteerd kan worden om zo uiteindelijk de juiste bestemming te krijgen.
Het achterhuis van de boerderij bied ruimte voor de opslag en onderhoud van ons materieel, zodat onze werktuigen in optimale staat hun taak kunnen uitvoeren.
 
Ons bedrijf bestaat uit twee delen: 

  • Het oogsten en onderhoud van riet en het rietland
  • Alle werkzaamheden met betrekking tot rietendaken 

In de loop der jaren hebben we ons bedrijf uitgebreid  d.m.v. het aantrekken van personeel   en er is veel geïnvesteerd in veiligheid en in machines, zoals bijv. een hydraulische lift, een JCB-verreiker en modern steigermaterieel .
Deze investeringen nemen ons veel en zwaar werk uit handen, en kunnen we tevens volgens de arbowetgeving onze werkzaamheden verrichten.     

 
Welkom
Over riet en rieten daken
Projecten
Nieuws
Links
Contact